"Az LSC-nél operatív vállalatként minden tevékenységünk összhangban van jövőképünkkel és értékeinkkel, amelyek keretet adnak és meghatározzák hogy kik vagyunk és hogyan működünk."

Jövőképünk mindig emlékeztet bennünket arra, hogy cégként milyenek akarunk lenni, és mire kell törekednünk minden nap.

Összehangoljuk a legjobb, leghatékonyabb technológiákat és megoldásokat, amelyek segítik ügyfeleinket még a legkritikusabb küldetéseik és céljaik teljesítésében is.

Ennek során egy jobb, biztonságosabb és fenntarthatóbb orientációra törekszünk.

Értékeink azok az alapvető és tartós alapelvek, amelyek napi operatív tevékenységeinket vezérlik, és vállalatként határoznak meg bennünket.

Értékeljük az embereinket.

Ők jelentik minden tevékenységünk szívét és központját. 
Elkötelezettek vagyunk a sokszínű és befogadó munkakörnyezet kialakítása mellett, amelyben csapatunk minden tagja biztonságban érzi magát, támogatják, tisztelik, megbecsülik egymást és ahol minden ember lehetőséget kap arra, hogy kibontakozzon képességeinek teljes területén.

Ügyfeleinknek 100% ban megbízható partnerei vagyunk. 

Kompromisszumok nélküli az elkötelezettségünk az iránt, hogy innovatív, kiváló minőségű, technológia által vezérelt megoldásokat kínáljunk számukra és kivételes, fenntartható értéket biztosítsunk minden érdekelt fél számára, erős kereskedelmi és működési fegyelem alapján.

Tisztességes vállalat vagyunk.

Olyanok, akik értékelik az őszinteséget, a bizalmat, a bátorságot, a tisztességességet, a körültekintést és a kitartást. 

Nem áldozzuk fel az integritásunkat.

Valamennyi emberünket közös céllal, megfelelő eszközökkel és támogató képzésekkel erősítjük meg ahhoz, hogy proaktívak legyenek, alkalmazkodjanak a változásokhoz és sikeresek legyenek. 

Bízunk bennük, tudjuk, hogy mindannyian független döntéshozatalra képesek, akik nem félnek szembeszállni bármilyen kihívással, és büszkén vállalják munkájukat.

Csapatokból álló csapat vagyunk. Hangozzék ez bármilyen furcsán is a mai világban.

Bennünk van a siker akarása, egyénileg és vállalatként is, de a csapatunk eredményeit az egyéni teljesítményeinknél jobban értékeljük. 

Kollektív összpontosításunk erősíti működési kiválóságunkat, táplálja az ügyfeleink iránti szenvedélyünket és jobb, erősebb, hatékonyabb vállalattá tesz bennünket.