LETELEPEDÉS SPANYOLORSZÁGBAN

Az LSC egy Spanyolországban bejegyzett, elsősorban Barcelonában, Katalóniában ingatlanbefektetésekkel kapcsolatos jogi és adótanácsadásra, cégalapításra és letelepedéssel kapcsolatos ügyekre szakosodott cég.  Akár Magyar állampolgárok, akár EU-n kívüli külföldiek számára.

Teljeskörű NIE és Golden Visa ügyintézés, bankjoggal, örökléssel, családdal, közlekedési balesetekkel, polgári jogi felelősséggel stb. globális szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinkek.

Az ingatlanvásárlás Spanyolországban összetett folyamat, több tényezőt is figyelembe kell venni. 

Adásvételi és eladási jogi előírások, építési garanciák, az ingatlant esetlegesen terhelő tartozások, tulajdonjogból eredő kötelezettségek, adminisztratív követelmények, építési vagy felújítási engedélyek, városrendezési előírások, adók, illetékek tekintetében az LSC helyi ismeretekkel és megfelelő kapcsolatokkal rendelkező partner ügyfelei számára 2019 óta.

Az LSC végigvezeti és elkíséri ügyfeleit minden fajta jogi vagy bürokratikus folyamatban. Szolgáltatásunk globális és az Ön igényeihez igazítható. 

Ingatlanok és befektetési lehetőségek felkutatása, finanszírozás és jelzálog, a kiválasztott ingatlan konstrukciós, adminisztratív és jogi hátterének ellenőrzése, jegyzői szolgáltatás, ingatlan-nyilvántartási eljárások, adófizetés és optimalizálás.

Az LSC jelentős szakmai múlttal rendelkezik és szolgáltatásait magyar, angol, katalán és spanyol nyelven nyújtja. 

Az iroda élén Sáfián Attila áll és építészekből, menedzserekből, vagyonkezelőkből, könyvelőkből és hites fordítókból álló nagy csapattal rendelkezik.

Forduljon hozzánk kötelezettség nélkül.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Letelepedéssel kapcsolatos ügyek

  • NIE
  • VÍZUM
  • TARTÓZKODÁSI ENGEDÉLYEK
  • GOLDEN VISA
  • DIGITÁLIS NOMÁD VÍZUM (Digital Nomad Visa)
  • ÁLLAMPOLGÁRSÁG
  • MUNKAVÁLLALÁSI ENGEDÉLY

Ingatlan vásárlás Spanyolországban

Fektessen be a Spanyol ingatlanszektorba. A jó befektetési lehetőségek felkutatásától a végső adóelszámolásig végigvezetjük a folyamat minden területén.

Globális tanácsadást kínálunk, amely magában foglalja a szerződések elkészítését és felügyeletét, a vonatkozó jogi dokumentáció beszerzését és feldolgozását hazai és külföldi befektetők számára, valamint tanácsadást a legjobb finanszírozás megszerzéséhez.

Mindezt megbízható szakemberek, ingatlanügynökségek, építészek (együttműködő értékbecslőink ellenőrzik a megvásárolni kívánt ingatlan állapotát), költöztető cégek és hiteles fordítók közreműködésével.

Legális befektetés / banktörvény

Záradék, elsőbbségi záradék, kezesség, adós, hitelező. Ügyvédeink kíválóan ismerik a spanyol pénzügyi rendszert és tanácsot adnak befektetéseivel kapcsolatban, segítenek megtalálni a legjobb finanszírozást a legjobb áron és mindezeket letárgyalják Ön helyett a bankokkal.

Ügyintézés / Menedzsment

Minden típusú eljárást lebonyolítunk ügyfeleink részére. Ne pazarolja az idejét a bürokratikus eljárások lebonyolítására, hagyja azt olyan szakemberek kezében, akik megvédik az Ön érdekeit a bürokratikus intézmények előtt. Társadalombiztosítás, kincstár, városi tanács, várostervezés, ingatlannyilvántartás...

Adósság követelés

Kifizetetlen számlák és kintlevőségek. 

Kérjen tanácsot tőlünk, ismerje meg a felügyeleti folyamatot, amely megkönnyíti az adósságköveteléseket gyorsan és csökkentett költségek mellett.

Végrendeletek / öröklés

Javasoljuk, hogy hazai és külföldi ügyfeleink készítsenek spanyol végrendeletet. Ez a lépés alapvető fontosságú abból a szempontból, hogy segít elkerülni egy hosszú és fárasztó folyamatot az örökösei számára az ügyfél Spanyolországban birtokolt összes vagyonával kapcsolatban. 

A végrendelet foganatosítása gyors megoldást tesz lehetővé az Ön örökségére tekintettel éppen úgy, mintha egy Spanyol állampolgárról lenne szó.

Vagyonkezelés

Az LSC ügyfelei számára optimalizálhatja eszközei kamatait és adózását egy ügyvédekből, adótanácsadókból és építészekből álló multidiszciplináris csapaton keresztül, akik megvizsgálják, hogyan hozhatják ki a legjobbat az eszközeiből. Ingatlankeresés, ingatlan tanácsadás, befektetés elemzés, üzletfejlesztés, audit és értékbecslés, akvizíciós és eladási tanácsadás, vagyonoptimalizálás stb.

Család és gyerekjog

Csapatunk jártas a család és gyerekjogi kérdésekkel kapcsolatban, tartásdíj, gyermek felügyeleti jog, elhelyezés, családi pótlék, állami támogatások területén.