LSC diplomáciai képzések

Védelmi diplomácia képzés

Európai Unió külpolitikai szemmel 

Sikeres taktika diplomáciai offenzív helyzetekben 


Vezetői diplomáciai képzésünk kivételes lehetőség arra, hogy közvetlen kapcsolatba kerüljenek hallgatóink több évtizedes tapasztalattal rendelkező exnagykövetekkel, exkövetségi alkalmazottakkal és felbecsülhetetlen értékű, első kézből származó betekintést nyerjenek a diplomácia világába.

Ennek az átfogó kurzusnak az a célja, hogy a kormányzati tisztviselőket, valamint az üzleti és nonprofit szektorban dolgozó nemzetközi ügyekkel foglalkozó szakembereket felvértezze a diplomáciai gyakorlat alapvető ismereteivel és készségeivel. A tanmenetet úgy alakítottuk ki, hogy egyedülálló lehetőséget kínáljon a diplomácia különböző aspektusainak felfedezésére azáltal, hogy felhúzza a függönyt egy lenyűgöző és elit szakma előtt és nemzetközi tapasztalatokat, világszínvonalú látásmódot és tudást adjon.

Oktatóink nagykövetek és más hivatásos diplomaták, akik a világ több tucat országában szolgáltak. A diplomácia gyakorlása és a nemzetközi kapcsolatok több évtizedes irányítása során szerzett tapasztalataikat szimulációs gyakorlatokkal és saját pályafutásukból származó esettanulmányokkal osztják meg hallgatóinkkal. 

Felbecsülhetetlen értékű betekintést nyújtanak a gyakorlati szakemberek számára a politikai életbe és annak végrehajtásába, a diplomáciai protokollba, a nagykövetségek és konzulátusok funkcióiba és irányításába, a diplomáciai jelentéstételbe és írásba, a tárgyalásokba és a közvetítésbe, a politikai és gazdasági kereskedelembe, a nyilvános diplomáciába, a kultúrák közötti kommunikációba, a kiberdiplomáciába.

Hallgatóink az Akadémia oklevelét kapják.

Nemzetközi Diplomáciai Rendszerek

Diplomáciai Protokol

Diplomáciai Kommunikáció

Ügynökségek / külpolitikai folyamatok

Diplomáciai képviselet vezetése

Politikai kereskedelem és diplomáciai érdekképviselet

Diplomáciai jelentés és elemzés

Nyilvános diplomácia

Gazdasági Kereskedelmi és Kereskedelmi Diplomácia

Tudomány és egészség diplomácia

Konzuli ügyek

Válságkezelés külföldön

Kiberdiplomácia

Kultúrák közötti kommunikáció

Diplomáciai tárgyalás

Többoldalú diplomácia

Jelentkezés