A LegalSkill Concept Nemzetközi Jog alapján működő legálisan vállalt magán katonai és stratégiai szervezet, mely a szakterület jövőjét tekintve meghatározó szerepet tölt be a nemzetközi piacon.


Újítók, gondolkodók, alkotók, a legjobb szakemberek társasága, csoportja vagyunk. 

Az LSC-nél mindannyiunk közös célja: felelősségteljesen és biztonságosan ellátni a ránk bízott feladatokat a világ bármely országában.

A legjobb megoldások biztosításához a legmagasabb szintű szabványok, előírások betartása szükséges és ezt minden feladatnál alkalmazzuk. 

Üzleti magatartási kódexünk (LSCEK) értelmében minden általunk kiszolgált projektben, programban és közösségben előmozdítjuk a biztonság, az elszámoltathatóság és az integritás kultúráját.


Az LSC a tisztességes versenyt képviseli, rendelkezik Etikai Kódexszel, amely meghatározza az LSC elvárásait az elvégzett munkájával kapcsolatban, beleértve a helyi és nemzeti törvények és előírások betartását. 


Az LSC minden alkalmazottjának és az Igazgatóság tagjának részt kell vennie minden évben a cég etikai képzésén, amely magában foglalja a korrupcióellenes megfelelőségi modult.

A cég magas kockázatú operatív feladatokat ellátó alkalmazottai rendszeres képzésben részesülnek a nemzetközi vonatkozó korrupcióellenes törvényekkel, valamint az ezen törvényeknek való megfelelést biztosító szabályzatokkal és eljárásokkal kapcsolatban.


Az LSC korrupcióellenes programja kockázatalapú, a korrupciós kockázat felmérése minden új projekt esetében a megbízó személyére szabott.


A vállalat időszakonként kockázatértékelést végez a hatékonyságának mérésére.