Semper Excelsius

Az Ön biztonsága a mi prioritásunk

Előfordulhatnak olyan szhelyzetek, amelyeket segítség nélkül nem tudunk irányítani. Az ilyen események logisztikája túl sok potenciális biztonsági rést hagy figyelmen kívül.

Bár semmit nem tehetünk az ilyen típusú vészhelyzetek vagy fenyegetések teljes megszűntetésére, számos lehetséges megoldás létezik a veszélyek megelőzése és a biztonsági problémák csökkentése érdekében. 

A magánbiztonsági szolgáltatások igénybevétele az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy csökkentse kockázatát és megvédje azt, ami a legfontosabb Önnek.

"Off Duty" szolgáltatásunk élen jár a legmodernebb magánbiztonsági szolgáltatások megszervezésében. Ügyfeleinket magasan képzett és kivételesen tapasztalt biztonsági szakemberekkel látjuk el. 

Őreink között vannak szolgálaton kívüli rendészeti és katonai szakemberek, légióban szolgált katonák, valamennyien páratlan képességekkel és képzettséggel rendelkeznek. 

Az alapvető őrző feladatoktól a munkahelyi erőszak enyhítéséig az "Off Duty" szolgálat arra specializálódott, hogy megfizethető áron nyújtson testre szabott biztonsági megoldásokat az ügyfeleknek.

Küldetésünk: Semper Excelsius

Ügyfeleinkkel való együttműködés magasan képzett bűnüldöző személyzet biztosításával az LSC védjegye.

A legkorszerűbb módszereket a lehető legköltséghatékonyabb és legbizalmasabb módon alkalmazzuk.

Privát biztonsági szolgáltatások minden helyzetre


Kíváncsi arra, hogy milyen típusú vállalkozásoknak van szükségük magánbiztonsági szolgáltatásokra?

A válaszunk: minden olyan vállalkozás, amely rendelkezik megvédendő vagyonnal.


Az LSC Off Duty szolgálata minden méretű és típusú iparágban lévő vállalkozással szerződésképes.
Bármely cégtulajdonos vagy ingatlankezelő profitálhat a hozzáértő és megbízható biztonsági őrök jelenlétéből.
Saját biztonsági személyzet képzésének ideje és költsége több, mint amennyit a legtöbb vállalkozás megengedhet magának. 


Az Off Duty által nyújtott magánbiztonsági szolgáltatások lehetővé teszik, hogy azzal a nyugalommal intézhesse üzleti ügyeit, hogy tudja,  vállalkozása minden szempontból védett.


Az Off Duty professzionálisan képzett és nagy tapasztalattal rendelkező magánbiztonsági személyzetet biztosít különféle üzleti és egyéni igényekhez, beleértve:

 • Ipari ingatlanok / Irodák
 • Zárt közösségek és birtokok
 • Lakáskomplexumok
 • Találkozók
 • Politikai egyeztetések
 • VIP-k
 • Személyi biztonsági és testőri szolgáltatások
 • Jótékonysági rendezvények és adománygyűjtések
 • Kormányzati létesítmények
 • Építési területek
 • Privát biztonság, amikor és ahol szüksége van ráBár ügyfeleink közül sokan választják a teljes munkaidős vagy akár éjjel-nappali biztonsági szolgáltatást, nincs mindenkinek szüksége ekkora védelemre.


Az Off Duty-nál együttműködünk Önnel annak meghatározásában, hogy milyen típusú és összegű biztonsági védelemre van szüksége.


Különféle magánbiztonsági lehetőségeket kínálunk, beleértve a fegyveres és fegyvertelen őröket, az egyenruhás vagy civil ruhás őröket, valamint az ideiglenes vagy hosszú távú szerződéseket.Szolgáltatásainkat az Ön igényeinek megfelelően alakítjuk ki

Lépjen kapcsolatba velünk, ha többet szeretne megtudni az általunk kínált biztonsági megoldásokról.


Az Off Duty nem átlagos magánbiztonsági szolgáltatás. 

Folyamatosan nyújtott magas színvonalú szolgáltatásunkkal a többi hasonló cég felett állunk.

Őreink közé tartoznak a legjobb szolgálaton kívüli rendőrök és katonatisztek, akik további képzésben részesültek az alábbi területeken:

 • Jelentéstétel és kommunikáció
 • Konfliktus-deszkaláció
 • Katasztrófaelhárítás
 • Biztonságtechnika
 • Járőrözés
 • Vevőszolgálat
 • CPR/ Elsősegélynyújtás
 • Letartóztatási eljárások

Az LSC Off Duty-nál büszkék vagyunk arra, hogy lehetőséget biztosítunk a folyamatos képzésre és támogatásra magán biztonsági őreink számára.

Az őrök szigorú szabványok szerint működnek, és felügyelik, hogy az ügyfelek mindig megkapják a szükséges és megérdemelt védelmet.
Magánbiztonsági szolgáltatásaink messze felülmúlják versenytársainkat.
A szolgálaton kívüli tisztek megvédhetik vállalkozását.


Az LSC elkötelezett az ügyfelek professzionális magánbiztonsági szolgáltatásaival kapcsolatban.


Ügyfeleinknek az őszinteség és a professzionalizmus iránti elkötelezettséggel biztosítjuk az egyedi igényeiknek megfelelő szolgáltatásokat.Megoldásaink beváltak - őreink az iparág legtapasztaltabb, legképzettebb és legmegbízhatóbb munkatársait képviselik.

A legjobb magánbiztonsági megoldásokra van szüksége családja, gyermekei, vállalkozása, zártkörű rendezvénye, céges rendezvénye, utazása vagy ingatlana számára?
Lépjen kapcsolatba az LSC-vel még ma privát biztonsági árajánlatért.

Szakértőink készséggel segítenek megfogalmazni egyedibiztonsági igényeit, és optimális biztonsági megoldásokat kidolgozni személyi és eszközei védelmére.