Kármegelőzés, Védelem

Minden üzleti élet szereplő  számára kritikus fontosságú a veszteség megelőzési terv megalkotása. 

Az LSC-nél nagy tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen és mindenre kiterjedő  megelőzési tervet tudunk készíteni a költségek csökkentésére, a veszteségek és a belső csalások megelőzésére, valamint a készletkezelés javítására.

Használja ki veszteség megelőzési szolgáltatásainkat.

A veszteség megelőzés a proaktív beavatkozás egyik formája, amely a veszteségekhez vezethető események kockázatának megelőzésére irányuló lépésekből áll. 

Az LSC nemcsak a gyakorlatban garantálja a megbízás megtérülését, hanem nagyban megkönnyíti az üzletvezetők és a HR-osztály munkáját.

Nemcsak páratlan kereskedelmi tapasztalatunkkal, hanem innovatív és átfogó elképzelésünkkel is kiemelkedünk a veszteség megelőzés terén.


A megelőzési auditoktól a működési folyamatok felméréséig, az alkalmazottak képzéséig, az integritási látogatásokig, mindennel mi foglalkozunk Ön helyett.

Felső vezetői csapatával együttműködve tanácsadóink alapos és részletes megelőzési auditot végeznek. 

Az Ön igényeit a működési folyamatok, valamint a meglévő biztonsági funkciók felmérésével hangoljuk össze.


Magasan képzett veszteség megelőzési szakembereink a megfelelő sarok pontok  feltárásával és a megfelelő kérdéseket feltéve azonosítják a problémás területeket, ezáltal megakadályozzák a kereskedelmi üzletág belső és külső indokolatlan deficitjét.

Az üzleti életben a rossz viselkedési forma és gyakorlat egyaránt hatással lehet az eredményre. Ezért biztosítunk felügyeleti berendezéseket az üzletek és raktárak számára, valamint egyéb kiegészítő szolgáltatásokat a deficit és más veszteségek elkerülése érdekében.

Úgynevezett Integritási látogatásokat végzünk, amik mind a megelőzés, mind az ügyfélszolgálat szempontjából kulcsfontosságúak.
Az előre be nem jelentett látogatások, amelyek megmutatják, hogyan reagálnak és dolgoznak az alkalmazottak különböző körülmények között, egy szilárd prevenciós program sarokkövét jelentik.
Megelőző látogatások
A megfelelően kiképzett prevenciós tiszt különféle megelőző ellenőrzéseket végez az érvényben lévő eljárásokhoz, szabályzatokhoz és szabályozásokhoz, hogy biztosítsa a vagyontárgyak (termék- és felszerelésleltár), az értékek (pénz, utalások stb.) és az épület megfelelő védelmét a lopás és csalás ellen. 
Titokzatos vásárlók
A rejtélyes látogatások célja, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy munkatársai kiváló ügyfélszolgálatot nyújtanak, valamint hogy biztosítsák a veszteség megelőzési gyakorlatok betartását. Elküldünk egy rejtélyes ügyfelet az Ön vállalkozásába és megkérjük, hogy  járjon el úgy, mint egy átlagos ügyfél. Kérdéseket tesz fel alkalmazottainak az Ön termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatban,  vásárol - mindezt miközben elemzi és értékeli az alkalmazottak integritását. A látogatást követően teljes és részletes jelentést nyújt be.
Zárás időben történő látogatások
A megfelelően kiképzett prevenciós tiszt zárás előtt vagy műszakváltáskor megy az Ön üzlethelyére. Ellenőrzi a be- és kijáratokat, hogy a zárás után nem hagytak-e árut elöl, miközben gondoskodik a megfelelő külső világításról és ellenőrzi azt.
A prevenciós tiszt azt is feljegyzi, hogy az alkalmazottak mikor távoznak, valamint felkeresi a távozó alkalmazottakat és megkéri, hogy jegyezzék fel a műszakuk során végrehajtott vásárlásokat. Kollégánk  jelentést készít Önnek, amelyben részletesen ismerteti az eredményeket.