Legal Skill Concept Academy

Képző intézetünk a politikailag és társadalmilag kényes és szenzítiv helyzetekre specializálodott védelmi és támogató feladatokat ellátó különleges képességeket fejleszti. 

Fő célunk az, hogy munkatársakat biztosítsunk az LSC® és LSC® Investigation Service cégeink számára, legyen szó biztonsági szolgálati munkáról, magánnyomozói szolgáltatásról, PI és felügyeleti ellátásról vagy katonai harcászati szolgálatról, mindkét cégünk CSAK a mi akadémiánkból vesz fel munkatársakat és végez toborzást.

Képzéseink mindenki számára alkalmasak egy új karrier eléréshez, akik olyan új képesítéssel szeretnének belépni a biztonsági iparba, amivel kitűnhetnek a tömegből.

Moduljaink katonai, harcászati, taktikai, stratégiai, diplomáciai műveletekre készítenek fel a megfelelő BIZTONSÁGI háttérrel.

Legyél te is hallgatónk

Amennyiben szeretnéd magad megmérni és képességeidet fejleszteni. Tudásod elmélyíteni és megfelelő szakmai előrelépéssel értékesíteni különleges alakulatoknál, szolgálatoknál, esetleg szakmai társszerveknél - válassz képzéseink és programjaink közül.