Kiemelt személyek kísérése és védelme

Személyi biztonsági szolgáltatások, amelyekre mindig számíthat

A VIP-védelem és a személyi biztonsági szolgáltatások minden eddiginél szükségesebbé váltak és egyre nagyobb igény mutatkozik irántuk. A világszerte megnövekedett kockázatok miatt rendkívül fontos, hogy az egyének és a vállalkozások komolyan vegyék a biztonságot. 

Az LSC  személyi biztonsági védelmi szolgáltatásokat nyújt világszerte számos ügyfele számára, beleértve cégvezetőket, politikusokat, hazai vagy külföldi családokat, szórakoztató ipar szereplőit és sportolókat.

Ha az egyéni személyes biztonsága számít, ne hagyatkozzon egy tapasztalatlan magán biztonsági cégre. 

Az LSC szolgálaton kívüli és más rendészeti szakemberekkel és katonai személyzettel dolgozik, akik magas színvonalunknak megfelelő engedéllyel és képzettséggel rendelkeznek. 

Menedzsment csapatunk felismeri a személyi biztonság védelmének egyedi kihívásait és igényeit. Ügyfeleink személyi biztonsági őreit kifejezetten az Ön igényeinek megfelelően választjuk ki és a lehető legmagasabb szintű védelmet biztosítjuk.

Szakterületünk az alábbi személyi biztonsági szolgáltatások nyújtása:

Személyi védelem

Végrehajtó védelem

Közlekedési és biztonsági sofőrök

Egyéni és járműkísérő szolgáltatások

Tömegek, csoportok ellenőrzése

Fenyegetés figyelése

Védő felügyelet

Vészhelyzet- és veszélykezelés

Bármi legyen is az Ön személyes biztonsági szükséglete, a szolgálaton kívüli tisztek együttműködnek Önnel, hogy személyre szabott tervet készítsenek az Ön biztonsági és védelmi céljainak kielégítésére.

Biztonsági személyzetünk a legfejlettebb képzésben részesült olyan speciális területeken, mint a fenyegetés értékelése, vészhelyzeti reagálás, konfliktusok megoldása és a biztonsági technológia.

Amikor szolgálaton kívüli tisztekkel dolgozik, biztos lehet benne, hogy személyes biztonsága a legmegfelelőbb kezekben van.

A nagy befolyású cégvezetők a személyi biztonsági szolgáltatások egyik legnagyobb ügyfélkörei. Ismertségük miatt gyakran válhatnak erőszak, zaklatás vagy más fenyegető tevékenység célpontjaivá. Amikor a vezetők új városokat látogatnak meg, még nagyobb kockázatnak lehetnek kitéve. A megfelelően felkészített személyi biztonsági szolgálat garantálja a szükséges védelmet, függetlenül a kockázat mértékétől és az úti cél országától.

A vezetők bármikor kérhetnek személyes védelmet; azonban a legáltalánosabb helyzetek, amelyekben szerződést kötnek egy magánbiztonsági céggel, például a nagyszabású elbocsátások, üzleti vagy személyes utazások, igazgatósági vagy részvényesi gyűlések, munkaügyi viták vagy különleges események. Ilyen helyzetekben a szolgálaton kívüli tisztek képzett biztonsági személyzete a biztonsági szolgáltatások széles skáláját nyújthatja a vezetők számára.

Kiemelt profilú megfigyelő és védőfelügyelet

Testőr szolgálat

Védett biztonsági találkozó helyszínek szervezése és biztosítása

Járművek védett parkolása, tárolása, ellenőrzése

Találkozók helyszínének biztonsági ellenőrzése

A konfrontációk kezelése

A lehetséges veszélyek felmérése

Egyéni vagy csoportos biztonsági védelem

Fegyveres vagy fegyvertelen biztonsági védelem

Party-k vagy rendezvény védelme


A biztonság kulcsfontosságú minden party vagy rendezvény esetében. 

Amikor zártkörű party-t rendez, vendégei biztonsága legyen az első számú prioritás. A privát ügyfeleknek saját és egyedi biztonsági igényei vannak. A professzionális biztonsági szolgáltató cégek, mint például az LSC, együttműködhetnek az esemény producerével vagy szervezőjével annak biztosítása érdekében, hogy minden lehetséges kockázatot kezeljenek. 

Magasan képzett, professzionális és diszkrét privát biztonsági személyzetet tudunk biztosítani, akik mindent ismerni és tudni fognak az Ön esetleges fenyegetése kezelésében.

Az esemény méretétől függetlenül az LSC olyan biztonsági szakemberekkel rendelkezik, akikre szüksége van annak biztosítása érdekében, hogy rendezvénye biztonságos, sikeres és szórakoztató legyen. Levédjük a több száztól a több ezer résztvevőig terjedő méretű rendezvényeket, kicsi és nagy helyszíneken egyaránt. 

Eddigi tapasztalataink azt igazolják, hogy minden felmerülő biztonsági fenyegetést hozzáértően és hatékonyan képesek vagyunk kezelni, így Önnek semmitől sem kell aggódnia.

Korrupció kizárt az LSC esetében. 

After Party-k

Díjkiosztók

Nagy megnyitók

Kreatív művészeti vagy filmes premierek

Adománygyűjtések és jótékonysági rendezvények

Black Tie események és gálák

Hírességek vagy politikusok megjelenése

Esküvők

VIP partik

Főiskolai vagy egyetemi rendezvények

Sportesemények

Koncertek és fesztiválok

Az Ön biztonsága a mi prioritásunk

Gyermeke külföldre utazik, hogy tanulmányait másik országban folytassa ?

Úgy érzi, gyermeke és szerettei a leggyengébb pontja azon emberek szemében akik ártó szándékkal gondolnak Önre ?

Nos, igen. Egy utazás, ország váltás, új iskola remek támadási pont lehet.

Mi garantálhatjuk, hogy kíséretünkkel mindenki épségben megérkezik a kívánt városba, iskolába, szállásra.

Hogyha igényt tart rá, a külföldi tartózkodás első heteiben is felügyeljük - akár észrevétlenül - gyermekét.

Évek óta nyújtunk elit biztonsági megoldásokat ügyfeleink számára Európában, Észak-Amerikában, a Közel-Keleten, Ázsiában és Afrikában. Magasan képzett testőreink nagy kockázatú és összetett környezetben való munkavégzésre szakosodtak, elsősorban diplomaták és családtagjaik védelmére szakosodtak. 

Executive védelmi csapataink több tagja volt kanadai, francia, amerikai és egyesült királyságbeli különleges erők szakembere.


Lépjen kapcsolatba Cégünkkel: