Páncélozott gépjárművek

A páncélozott járművek építését, bérbeadását és biztosítását csak ügyfeleinkkel folytatott részletes megbeszélés után kezdjük meg úgy, hogy az minden igényüket kielégítse.

Az üzemeltetési eljárásokat kollégáink alaposan tanulmányozzák és felülvizsgálják annak érdekében, hogy minden páncélozott járművet úgy tervezzenek és gyártsanak, biztosítsanak, hogy maximális biztonságot és autonomiát nyújtson mind az értékes személyek és rakomány, mind pedig annak személyzete számára.

A folyamatos biztonság soha nem kétséges, amennyiben gyártási és bérbeadási szakértőink által kínált megbízható biztonsági megoldásokról van szó.

Ha egyedi tervezőink segítségével erősíti meg járműveit vagy személyautóját, akkor tudni fogja, hogy a lehető legnagyobb védelmet kapja. Új és használt golyóálló járműveink minden elképzelhető biztonsági funkcióval rendelkeznek, és mindig a legfejlettebb technológiát, mérnöki és ballisztikai védelmet alkalmazzuk minden egyedi tervezésünkben. Cégünk számos páncélozott járművet kínál eladásra vagy lízingelésére, egy-két napos bérlésre (akár biztonsági személyzettel) és szívesen segítünk megtalálni az Ön igényeinek a leginkább megfelelőt.


Az LSC Csoportnál mindig arra törekszünk, hogy minden évben újabb mérföldkövet érjünk el utunk történetében, innovációinkkal és szolgáltatásainkkal a piaci igények és a védelmi iparban rejlő lehetőségek teljesítésével. Sikerünk legfontosabb kulcstényezője vállalatirányításunkon  alapul. Számunkra a legfontosabb eredmény az ügyfelek biztonsága személyre szabott minőségi termékeinkkel.  

.

Építsen a szakértelmünkre

Agilis partnerek vagyunk, könnyen alkalmazkodunk a változásokhoz. A szigorú belső folyamatok és ellenőrzések azt jelentik, hogy készen állunk arra, hogy szigorú normatívák szerint dolgozzunk, amelyek teljes bizalmat és átláthatóságot biztosítanak ügyfeleinknek. 

Megszoktuk, hogy olyan termékeket kínáljunk, amelyek évekig kitartanak az aktív szolgálatban, és ahol a védelem, a kényelem és a használhatóság a kulcsfontosságú tényező a tervezésben és fejlesztésben. A szigorú és alapos tesztelés minden általunk végrehajtott projekt részét képezik, biztosítva, hogy a gyártás megkezdése előtt minden terv megfeleljen a kereskedelmi és katonai szabványoknak.

.