Szállodák / Nyilvános Arénák Aktív Fegyveres Biztonsági Védelme

A vendégek biztonsága egy szállodalánc vagy rendezvény szervező cég hírnevének és sikerének kulcsa.

A szálloda biztonsági tervének a szállodai eszközök védelmére kell összpontosítania,  de még ennél is fontosabb a szálloda vendégeinek és személyzetének biztonsága.

Képzésünk moduljai:

Szállodák és nagy rendezvények biztosítása

A szállodai parkolás végrehajtása és felügyelete

Szállodai kockázatkezelés és elsősegélynyújtás

Szállodai vandalizmus megelőzése

Szállodai bűncselekmények megelőzése

Természeti katasztrófavédelem

Szállodai terrorizmus megelőzése

Hotel Lock Up

Szállodabiztonsági konzultáció

Az ezekre a szállodai biztonsági feladatokra való odafigyelés csökkenti a valós és állítólagos körülményekből eredő kárigények valószínűségét kellemes környezetet biztosít mindenki számára. 

Képzett biztonsági szakemberekkel szálloda személyzete a vendégekre koncentrálhat anélkül, hogy a biztonsági megfontolások elterelnék a figyelmét.

Az LSC által képzett szálloda biztonsági őrei  ki vannak képezve a szállodabiztonsági feladatokra. Kétféle módon dolgoznak a szállodai személyzet kiterjesztett tagjaként; az egyik - udvariasan és professzionálisan járnak el, a vendégeket és a személyzetet is ügyfélként kezelik, a másik pedig - egy csapat tagjaként koordinálják és kommunikálnak a szálloda személyzetével.

Szállodabiztonsági tervezés

Fontos, hogy a szálloda épületét szakember járja be, hogy azonosítsa a szállodabiztonsági igényeket, amelyeket esetleg figyelmen kívül hagytak. Biztonsági tanácsadóink számos alkalommal állítottak össze biztonsági csomagokat szállodáknak. 

Látják a problémákat és a hiányosságokat, és ezzel a tapasztalattal javaslataik hozzáadott értéket képviselnek. Szállodabiztonsági tanácsadóink a tudást és tapasztalatot proaktív megoldásban hozzák magukkal annak érdekében, hogy egy egy megtapasztalt negatív körülmény máshol ne fordulhasson elő. 

A szállodaipar egészében ki vannak téve biztonsági kockázatoknak. A megelőzés 3 pillérre támaszkodik: nevelés, felkészültség és szorgalom. 

A LSC képzése olyan szállodabiztonsági erőforrás, amely mindezen elemeket biztosítja. Komolyan vesszük a szálloda hírnevét, és ennek kulcsfontosságú része a szállodabiztonság.