Ügyleti kockázat audit

Akár üzleti információkra, akár olyan átfogó vizsgálatokra van szüksége, amelyek segítségével magabiztosan hozhat döntéseket leendő pénzügyi tranzakcióval, kölcsönnel, befektetéssel, ügylettel kapcsolatban, tapasztalatainkat az Ön hasznára fordítjuk.

Mélyreható törvényi és szabályozási ismereteink lehetővé teszik magán személyek, ügyvédi irodák, pénzintézetek, vállalatok, akár kormányzati szervek támogatását. Kockázatértékeléseink, auditjaink és ellenőrzéseink során mindig figyelembe vesszük ügyfeleink céljait és korlátait, hogy személyre szabott javaslatokat tudjunk adni.

Kollégáink kiváló ember ismerők, kiterjedt információs hálózattal rendelkeznek különösen magyarországi és olyan magyar cégekkel kapcsolatban akik külföldi bankszámlákon kezelik bevételeiket. Amennyiben külföldi cégekhez és magánszemélyekhez vezetnek a szálak kollégáink társszervekkel is képesek pár órán belül felvenni a kapcslatot, így valós időben tudunk reagálni a kérésekre.

Valós képet adunk Önnek leendő ügyfele, hitelezője vagy befektetője múltjáról, jelenéről, a tervezett ügylet lehetséges kockázatáról. Egy ingoványos területen megtaláljuk a hátsó szándékot vagy elrejtett negatív információkat amennyiben vannak ilyenek - mielőtt döntést hozna.

Ha az LSC-t választja, akkor:

- Használja ki igazolt információinkat, melyek kezelése megfelel a legmagasabb szintű titoktartási követelményeknek.

- Csökkentse a kockázatot és az esetleges rossz döntésekhez majd perekhez kapcsolódó költségeket.

- Cégünk felkészíti Önt a konfliktusok felismerésére és a hatékony üzleti optimalizálásra.


Az LSC az egyik legnagyobb magántulajdonban lévő biztonsági szolgáltató cég. 

Első osztályú biztonsági megoldásokat és szakembereket kínálunk az Ön embereinek, eszközeinek és hírnevének globális védelmére.

Minden alkalmazottunk büszke arra, hogy az LSC tagja lehet, és aktív szerepet játszhat cégünk egyedi, inspiráló sikertörténetében.

Öt vezérelvünk segíti munkatársainkat abban, hogy mindenkor etikusan és becsületesen cselekedjenek: 

a törvények tiszteletben tartása

a titoktartás 

az integritás 

a tisztesség 

a lojalitás. Ügyleti kockázati audit  szolgáltatásaink:


Információgyűjtő interjúk


Fedett munka


Személyes megfigyelés


Videó megfigyelés és riportok


Vizsgálatok 

Vizsgálati tanácsadási módszereink:


eDiscovery és ügykezelés


Rejtett kamerás adatgyűjtés


Poligráfos vizsgálatok


Számvitel kontroll


Törvényszéki információk