ELTŰNT SZEMÉLYEK FELKUTATÁSA

Eltűnt vagy eltűntnek hitt személy felkutatásával kapcsolatban szeretne segítséget kérni ?

Elvesztette a kapcsolatot szülőjével, gyermekével, barátjával, házastársával vagy rokonával?

Segítünk megtalálni őket.

Eltűnt személyekkel kapcsolatos ügyeink között szerepelnek eltűnt vagy eltűntnek hitt, elidegenített, elrejtett, csalás áldozataivá vált, örökbe fogadott személyek, biológiai szülők, régi barátok, elveszett szerelmek, rokonok, "láthatatlanná" vált adósok felkutatása és megtalálása. 

A családokat szétválasztó körülmények - mint például az örökbefogadás, a halál, a háború, a házasság, válás, szándékosság, csalás, váratlan szerelem egy idegen kultúrában nevelkedett személlyel, ártatlannak hitt utazás vagy betegség - szorongást és megoldatlan helyzeteket teremtenek.

Kérdések hosszú sora merül fel, amelyekre hónapokig... vagy akár egy életen át is keresik az érintettek a választ:

Hol van a gyermekem?

Biztonságban van-e a gyermekem?

Kik az igazi szüleim?

Mi történt a szüleimmel?

Tudja valaki, hogy a férje/felesége halála után hova költözött a rokonom?

Hova vitte volt házastársam a gyermekünket?

Kik és mit akarnak tőlem mindezzel?

Akár személyes, akár egészségügyi, akár anyagi okai vannak, - ha úgy döntött, hogy keres valakit, aki fontos Önnek, vegye fel a kapcsolatot cégünkkel.

Tudjuk. Azt hitte, nehéz lesz, de most a keresés realizálása még ijesztőbbnek tűnik.

Ne aggódjon, azért vagyunk itt, hogy segítsünk.

Hogyan találhatok meg valakit vagy hogyan juthatok a lehető legtöbb szükséges információhoz a keresés megindításához?

Hol kezdjem?

Ez attól függ, hogy milyen információkkal rendelkezik és mit kell megtudnia. A szükséges lépések száma kevesebb lesz, ha megvan a személy neve, és csak egy aktuális címet vagy telefonszámot keres.

Előfordulhat, hogy a nevek ismeretlenek azoknak, akik örökbe fogadott gyermeket vagy a genetikai szüleiket keresik. Ezekben az esetekben a keresés több időt vesz igénybe, amíg felvesszük a kapcsolatot mindenkivel, akiről úgy gondolja, a kirakós darabja lehet - egy rokonnal, volt szomszéddal, ügyvéddel vagy munkatárssal.

Miután megvan a név, könnyebben és gyorsabban tudunk egyéb információkat szolgáltatni megbízóinknak.

Olyan információkat szükséges összegyűjtenie, amelyek közvetve egy nyilvánosan rögzített eseményhez, például születéshez, házassághoz vagy halálhoz vezethetnek. Vagy esetleg tud egy olyan jogi eljárásról, amely lezajlott és amely értékes információkat tartalmazhat, beleértve a személy vagy ügyvédjének címét és telefonszámát. Sok közalkalmazott dolgozik megyei, állami szinten, és minden szinten rendelkezésre bocsátják a nyilvános nyilvántartások listáját, amelyek segíthetik a keresést.

A legmegbízhatóbb listák a következők:

Éves pénzügyi nyilvántartások:

A kereshető nyilvántartások közé tartoznak a csődinformációk, a nem teljesítési értesítések, egy ítélet indexe, zálogjog adatai (tartozás biztosítására vonatkozó ingatlankövetelések). Ezek tartalmazni fogják az összes névvel és címmel ellátott bejelentést és még társadalombiztosítási számot is tartalmazhatnak.

Szabálysértések bűnügyi nyilvántartása: Felsorolja a vétségekkel vádolt személyek nevét.

Ingatlan- és adóinformációk: Felsorolja egy magánszemély vagy vállalkozás tulajdonában lévő ingatlanokat.

Felsőfokú bírósági polgári nyilvántartás: Polgári ügyek iratai, beleértve a pereket és a válási eljárásokat. A feljegyzések az alpereseket és a felpereseket külön-külön sorolják fel. A felperesek neve könnyebben követhető, mert általában csak egy felperes van, míg egynél több alperes is lehet, és általában csak az első személy neve szerepel ábécé sorrendben.

A Legfelsőbb Bíróság bűnügyi nyilvántartása: Bűntettekkel vádolt személyek nevei.

A születési anyakönyvi kivonat gyakori kiindulópont az örökbefogadási ügyekben.

Állami nyilvántartások

A különféle foglalkozásokra, szakmára kiadott engedélyeket, például könyvelők, orvosok, építészek, kozmetikusok, nővérek, pszichológusok számára. Ha tudja, hogy az adott személy rendelkezik vagy rendelkezhet működési engedéllyel egy szolgáltatás végzésére, akkor így is tájékozódhat.